Eindelijk weer die vliegvakantie!

“Na een zeer vervelende vlucht, durfde ik niet opnieuw het vliegtuig in te stappen. Ik koos er voortaan voor om op een andere manier op vakantie te gaan. Dit weerhield me om te reizen naar plekken die ik eigenlijk wel graag zou willen, maar waarbij vliegen noodzakelijk was. Ik hoorde van de MatriXmethode en plande een afspraak bij Linda. Behoorlijk gespannen startte ik aan de sessie, maar al vrij snel ging ik mee in de MatriXvragen. Het vernietigen van de negatieve details en vervangen door positieve dingen ging me goed af en zorgde geregeld zelfs voor een lach op mijn gezicht. Na afloop had ik het idee dat mijn angst echt verholpen was en heb ik een vlucht geboekt. De vlucht leverde geen angst meer op. Ik heb van begin tot einde ontspannen in het vliegtuig gezeten. En dat na slechts 1 sessie met de MatriXmethode!”

Baadt het niet, dan schaadt het niet.

“Vliegangst weerhield mij er de laatste jaren van om met het vliegtuig op vakantie te gaan. Toch was er voor afgelopen oktober een vlucht geboekt. Ook dit keer leverde het buikpijn op. Ik ging voor de MatriXmethode naar Linda met het idee ‘baadt het niet, dan schaadt het niet’. Aan het einde van het gesprek kon ik niet eens meer goed herhalen waar ik nou precies angstig voor was (geweest). Toch was ik nog niet overtuigd van het feit dat ik ontspannen zou vliegen. Het tegendeel was waar. Ik heb mij geen minuut meer angstig gevoelgd voor het vliegen. Niet in de dagen ervoor en zelfs niet in het vliegtuig. Ik heb lang niet meer zo ontspannen gevlogen, ook op de terugvlucht. Het is zelfs zo dat ik vandaag een nieuwe vliegreis zou kunnen boeken. Ik kan een sessie van deze methode bij Linda eenieder met een angst enorm aanraden.”

Van tranen naar een glimlach. 

“Door een incident op het werk kwam een oud (werkgerelateerd) trauma weer naar voren. Ondanks dat ik dacht dat afgesloten te hebben nar EMDR-therapie, was het weer volop aanwezig. Met tranen in mijn ogen kwam ik bij Linda binnen, zo veel spanning! Al na enkele minuten begon ik te ontspannen. Het fijnste aan de MatriXmethode was voor mij dat ik niet de hele situatie hoefde te herbeleven of te vertellen. Door de hulp van Linda kon ik de zware lading die de gebeurtenissen op mij hadden, omzetten in een positief succesgevoel! Lachend en ontzettend opgelucht ging ik weer naar buiten. Tot op de dag van vandaag heb ik geen last meer gehad van de gebeurtenissen. Bedankt Linda!”

Rust in mijn hoofd.

“Voor ik Praktijk Linda Janssen terecht kwam had ik last van verschillende angsten en een vol hoofd. Dit was ondertussen zo gegroeid dat dit effect op mij had in het dagelijks leven. Ik heb een super fijne hulp ervaren met veel geduld, persoonlijke aandacht en rust. Dit in combinatie met de MatriXmethode heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk rust heb gevonden en de angst zo goed als weg is. Zodra de angsten weer opspelen weet ik wat ik moet doen om mijzelf hier uit te halen.”

Weer lekker buiten eten!

“Nooit wilde ik in de tuin of op het terras eten, vanwege angst voor wespen. Dat gezoem, gefladder en het idee aan een wespensteek riep zoveel angst en spanning op dat ik deze situaties zoveel mogelijk vermeed. Tijdens de sessie met de MatriXmethode heb ik alle negatieve details stap voor stap vervangen door positieve dingen. Zo vernietigde ik bijvoorbeeld de angel, zette ik het geluid in mijn gedachten uit en verving ik de knoop in mijn maag door een rustig gevoel. Ik kon me niet voorstellen dat deze angst, die ik al sinds mijn kindertijd had, echt weg was na deze sessie. Toevallig zat de dag na de sessie een wesp op mijn autodeur. Ik kon het bijna niet geloven, maar het riep echt geen spanning meer op. Ik durfde de autodeur gewoon open te maken en heb afgelopen zomer heerlijk in de tuin en op het terras gegeten, zonder spanning voor wespen!”

Ik kan het zelf toepassen!

“Ik heb rust gekregen door de sessie. Ik heb de MatriXmethode trouwens vanmiddag ook nog een keer zelf toegepast, toen ik een nieuwe vervelende situatie had meegemaakt. Het toepassen van de MatriXmethode bracht me rust. Bedankt!”

Eindelijk weer lekker slapen

“Ik had al lange tijd last van slaapproblemen. Dit was zo erg geworden dat ik ’s nachts urenlang wakker lag en dacht aan heftige gebeurtenissen uit het verleden. Na slechts 1 sessie bij Linda ben ik erg geholpen. Ik slaap nu veel beter en ervaar geen angst meer!”