Linda Janssen 

Hoi, Ik ben Linda! Geboren in 1992 en trotse moeder van Tren en Jur. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Sint Odiliënberg.

ORTHOPEDAGOOG

Ik werk nu als orthopedagoog in het speciaal onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs). Op deze school zitten leerlingen die extra aandacht nodig hebben op het gebied van hun gedrag. Ik begeleid de leerlingen, hun ouders en leerkrachten. Mijn doel is steeds om samen te zoeken naar net dat ene stapje dat de leerling nog kan zetten in zijn of haar ontwikkeling. Verder vind ik het belangrijk dat ze vertrouwen in zichzelf (terug) krijgen en dat ze een fijne schooltijd hebben.

RADBOUD UNIVERSITEIT NIJMEGEN

Hier heb ik eerst mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen & Onderwijskunde behaald. In 2014 ben ik op de Radboud Universiteit tevens afgestudeerd voor de Master Pedagogische Wetenschappen, specialisatie Leren & Ontwikkeling.

WAAROM DE MATRIXMETHODE?

Ik hoorde een aantal jaren geleden voor het eerst over de MatriXmethode. Mijn tante vertelde me enthousiast over deze methode en de resultaten die er mee bereikt werden.

In juni 2018 ben ik naar een informatieavond van de MatriXmethode geweest. Daar zag ik hoe Ingrid live twee mensen coachte voor hun angst en/of trauma. Ik zag die twee mensen voor de groep ontspannen. Ingrid zette hun nare beleving binnen 15 minuten om in iets neutraals. Je zag meteen aan hun gezichten dat ze zich veel prettiger voelden. En dat alles zonder te vertellen waar hun angst of trauma over ging. Wauw! Dat wil ik ook kunnen!

Ik heb me vervolgens ingeschreven voor de vijfdaagse training om de MatriXmethode te leren. Na inschrijving belde Ingrid mij op en heeft ze me telefonisch gecoacht. Na zelf ervaren te hebben hoe deze methode heel snel heel erg effectief kan zijn, was ik helemaal overtuigd! Tijdens de vijfdaagse training in oktober 2018 gingen we vooral praktisch aan de slag. We oefenden veel met het toepassen van de MatriXmethode en ik heb enorm veel geleerd van Ingrid.

Inmiddels ben ik gecertificeerd en kan ik de MatriXmethode zelf toepassen. Ik ben nog steeds ontzettend enthousiast over deze methode omdat ik mensen nu in zeer korte tijd van hun negatieve belevingen af kan helpen. Geen ellenlange verhalen, geen tientallen behandelingen, geen uitgebreide dossieropbouw, maar in één tot drie sessies resultaat halen. Dat wil toch iedereen!

Ik wil iedereen graag kennis laten maken met de MatriXmethode en de mogelijkheden die deze methode biedt!

Linda Janssen